Ki van itt?

Oldalainkat 1216 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-12-hirSziasztok!

kicsit bajban vagyok a mostani frissítés kapcsán. Eredetileg a hónap ugye lyukak nélküli lett volna, ám egy külsős segítség körüli akadozás miatt ez tegnap borult ugye... így komolyan megfordult a fejemben, hogy a mai frissítést nem rakom ki.
A Macskanő v3 12. részéről van most szó, a Relentless (magyar keresztségben: Könyörtelen) címet viselő sztori kezdetéről... amely történetet többen, köztük egy nem kis részvételű közönségszavazáson is minden idők legjobb Macskanő-történetének, a DC talán legkimagaslóbb 2002-es kiadványának tartanak. És okkal.
Ami ugyanis ebben a sztoriban jön, tényleg olyan mértékben fogja felforgatni Selina Kyle életét, amire előtte még nem volt példa, és a marketinges alapduma, hogy számára soha többé nem lesz semmi a régi, valóban igazolttá válik.
Persze a legelső részben ez még nem nagyon lesz jele ennek. Ó, nem. Jelen pillanatban az East Enden az élet meglepően békésnek mutatkozik, a legnagyobbnak tűnő gondot mindössze egy ottani elzárt, gettószerű rész, a Sikátornegyed okozza, ahol ismét feltűnik egy zsebesekből és bolti szarkákból álló gyerekbanda, akik pontosan ugyanazokkal a módszerekkel operálnak, mint az a csapat, aminek Selina is tagja volt egy rövid ideig, miután elszökött az árvaházból. Ugyanakkor nem csak az ő felbukkanások fog meglepetést okozni főhősnőnknek, és akkor még nem beszéltünk a barátairól sem, akiknek az élete miatt kezd kérlelhetetlenül bonyolódni.
Amire a bevezetőben utaltam, hogy igazából azon voltam, kihagyom ezt most, arra akart vonatkozni, hogy ez csak az első rész lesz az ötből. Ami azzal jár, hogy egészen februárig szünetelni fog a folytatás. Így szokásomtól eltérően a frissítéskor javaslom, hogy aki képes, várja meg a jövő évet, és inkább a szokott kétheti tempóval olvassa ezt a sztorit. Sokkal jobban megéri.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta