Ki van itt?

Oldalainkat 915 vendég és 0 tag böngészi

avengers-262-hirkepA hírkép alapján már sejthető, hogy visszatérnek mindenki kedvenc Bosszúangyalai (na jó, nekem a kedvenceim, és remélem, vannak még ezzel így mások is) hogy folytassák a vesszőfutásukat, a Bosszú Angyalai 262. számában! Ráadásul, mint azt a hírkép is sugallja, ez a rész nem a cizellált és finom rezdülésekre alapuló lélekrajzra fogja kihegyezni magát, hanem egy jó kis bunyóra. :)
Szóval bizony-bizony, az Angyalokra rendesen rájár a rúd. Nem elég, hogy Túlontúli szabadon jár-kel a Földön, mint ahogy azt láthattátok az elmúlt számban; de még a quinjetek belvárosi repülési engedélyét is vissza akarják vonni, és kitiltani őket a városból! Az Angyaloknak 30 napjuk maradt, hogy sikerüljön megoldani ezt az áldatlan helyzetet, és el sem hinnétek, mennyi ajánlaton kell magukat átrágniuk, hiszen ki ne szeretné őket a közelükben tudni? (Mondjuk egy biztosítócég :) ) Még szerencse, hogy a különleges Rája épp rendelkezik a megfelelőnek tűnő létesítménnyel, így az Angyalok felkerekednek és a nyílt víz felé veszik az irányt, hogy szemügyre vegyék azt. De természetesen az óceántól nem lehet messze Namor herceg, a Torpedó sem, aki, hogy egy volt főnökömet idézzem, mostanában a főnyomócső szopóágára került: népe kitaszította, nincs hova mennie, ráadásul Herkules sem tiszteli a magányát és bánatát, amiből aztán egy királyi méretű haddelhadd kerekedik (lásd balra). Ha esetleg hölgyek is olvassák ezt a képregényt, garantálhatom nekik, hogy túlteng benne a félmeztelen, izmos férfitest és a tesztoszteron, szóval igazán nekik való.

Közben egy mellékszálon megismerkedhetünk a Konklávé néven ismert szervezet vezetőivel, akik valami titokzatos erőforrás nyomára bukkantak és e fölött örömködnek. De hogy mi is lehet az, csak a következő részben derül ki...

Ezt a részt is a már csapat honosította nektek, vagyis Hopkin beírta az én fordításomat. Élvezzétek és értékeljétek.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta