Ki van itt?

Oldalainkat 984 vendég és 0 tag böngészi

avengers-finale-hirkepDecember utolsó hetében, az ünnepi frissítések alkalmával egy különleges Bosszú Angyalai képregényt hozunk el nektek Gorgiasszal. Mégpedig az Angyalok 1. (vagy 3.? Attól függ, ki hogy számolja) sorozatának lezárását, a Bosszú Angyalai: Finálé címet viselő füzetet.

Ez a történet a Kingpin kiadó jóvoltából magyarul is megjelent „Káosz!” alcímű kötet után játszódik, az új Bosszú Angyalai előtt. Túl sokat nem lehet igazából mondani róla. Ez a képregény egy tiszteletadás, amellyel az alkotók szándéka az volt, hogy egyértelműen és igazán amerikai módon, szívfacsaróan zárják le az Angyalok első nagy időszakát. (Meg persze még egy rakás pénzt keressenek vele, de ez már más tészta.) Ehhez mérten igazából nagy történet nincs, az Angyalok összegyűlnek, és egy megemlékezés keretében felidézik a múlt dicső pillanatait.

Ami különlegessé teszi ezt a történetet, hogy rengeteg rajzoló és színező együttes munkájával készült, ezt majd láthatjátok is a végén, a stáblistán, valamint visszaköszön az oldalak sokszínű stílusában.

Nem is szaporítom tovább a szót, az év búcsúztatásához közel búcsúztassuk méltóképpen az Angyalokat mi is.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta