Ki van itt?

Oldalainkat 821 vendég és 0 tag böngészi

mini-marvels-mix-2-hirSziasztok!

Az utóbbi években már megszokhattátok, hogy december 31-én elbúcsúzunk egy hónapra tőletek. Ez lényegében most se változik, csak a dátumot toltuk el egy nappal annak apropóján, hogy az idei év első napja vasárnapra esett, és akkor már végigvisszük ezt a hetet a kis téli szunyánk előtt.
Az úgymond "év legutolsó utáni frissítésében" visszatérünk a könnyedséghez, ugyanis visszatérnek a Marvel Minik! A Vegyesvágott nevezetű házi trilógiánk középső részében két nagyobb sztori kapott helyet. Az elsőben Sólyomszem kénytelen újraélni Jankó történetét a paszullyal, ám ahogy az alkotótól már megszokhattuk, a történetben lesz pár érdekes csavar. Például rögtön, hogy ki a felhők felett lakó óriás.
A másik történet igazából azoknak kedvez, akik olvasták angolul a Straczynski-féle Thor v3 első évadát, ám remélhetőleg az Üdv újra, Thor! című kis szösszenet a többieknek is kellemes perceket fog okozni.

És akkor nincs is már más hátra, mint hogy én is a többi HálóZsák-tag kíséretében megköszönjem nektek az immár tavalyi évet, és hogy sok sikert és persze izgalmas olvasnivalót kívánjak nektek idénre. A 2012-es téli szünetünk amúgy nem egészen olyan lesz, mint az eddigiek, ám erről majd csak egy kicsit később árulunk el többet. Addig is mindenki élvezze még ki ezt az utolsó szabadnapot az ünnepekből. Aztán találkozunk februárban ismét.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta