Ki van itt?

Oldalainkat 1220 vendég és 0 tag böngészi

spider-girl-63-hirSziasztok!

Az idei első "éles" honosításunk aligha lehetne más, mint May Parker, az eredeti csodálatos Pókember lányának egy újabb kalandja. Elvégre még mindig Póklány az oldalunk hivatalos kabalafigurája.
A Halál jele című történetünk a harmadik részével folytatódik, és a mostani egy eléggé érdekes szám lesz. DeFalco itt veszi elő a sorozaton először igazán a később sajna majd túlkoptatott módszert, mely szerint belemászik a súlyosan sérült szereplőinek pszichéjébe és végigvezeti őket és minket egy természetfeletti lélektani vándorúton, ahol eléggé freudi elemekkel szembesíti az alakjait. És szellemekkel. Mármint nem a mélykómában lévő agyban lezajló kémiai változások által generálódott látomásokkal, hanem valódi, síron túlról szóló szellemekkel.
Ketten is vannak a hatvanharmadik számban, akik a műtőasztalon fekszenek. Egyikük Normie Osborn, az első Zöld Manó unokája, aki kénytelen szembesülni nagyapja örökségével és a vérében hordott átokkal. Meg a nagyapjával. Aki kissé ideges, mint azt már megszokhattuk.
Wilson Fisk, az alvilág Vezére eközben ugyan nem hadakozik a nem kicsit dilis felmenőivel, ám akad elég tragédia és rémtett az életében, hogy akár egész sorozatokat kitöltsünk vele. Fisk megjárta már az utca legalját és a szervezett bűnözés csúcsát, családot alapított, hogy aztán egyenként eltaszítsa és a halálba küldje őket. És most, amikor az életéért küzd, hirtelen minden síkon elhagyatottnak érzi magát.
May eközben tehetetlenségében Póklánnyá vedlik, hogy megpróbáljon utánajárni a várost erőszakhullámmal fenyegető merényleteknek. Nem sejti, hogy eközben az egyik szereplőnk szó szerint a halál kapujában áll, és csak arra vár, mikor léphet át rajta.

20-evvel-kesobb-hirÉs mellé...
Még a téli leállás előtt nem sokkal kaptunk két magyar amatőr képregényt, melyek közzétételét már így rögtön hó elején le is tudjuk. Az első jelentkezőnk alkotója Virág Ádám, saját Hihetetlen Hősös oldalának (egyik?) szerkesztője, aki egy bő tucat oldalas kis szösszenettel lát el minket, melynek címe: 20 évvel később. (Mely nem összetévesztendő a D'Artagnan-trilógia második kötetével, a 20 év múlvával.)
A sztori - nem meglepő módon - a jövőben játszódik, és egy igen gyors akciójelenet keretében bemutatja nekünk a szuperhősök egy új generációját. Ha tetszett nektek, itt a fórumon vagy a füzet végén linkelt oldalon is jelezhetitek ezt az alkotónak.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta