Ki van itt?

Oldalainkat 828 vendég és 0 tag böngészi

dp-ex-01-hirSziasztok!

Valahogy nehezen szakadunk el ezektől a dupla frissítésektől. És a "szokványos" képregények is a jelek szerint a jövő hétre tolódnak. Ennek ellenére a mai adagra sem lesz valószínűleg panasz, lévén, hogy mindkettő eléggé különleges.
Kezdetnek mindjárt itt van egy olyan Deadpool-képregény honosítása, amely füzet sohasem jelent meg. Bizony, egy kiadatlan szám, és magyarul. Amiben ráadásul vendégszerepel a fél Marvel-univerzum, hogy együttesen hárítsanak el egy olyan veszedelmet, melyet kedvenc nagy dumás zsoldosunk szabadított a bolygóra.
Ha valakit pedig komolyabban érdekel, hogyan tudott egy ilyen sztori eredetileg felkerülni egy magyar honosítói oldalra, az örülhet, mert az utolsó oldalon kap pár érdekes információt.

hegy-hirAmint azt hét elején említettem, az ünnepi különleges számok és a téli szünet miatt az a szokatlan helyzet állt elő nálunk, hogy két szerzői képregény is felhalmozódott a raktárunkon. A 20 évvel későbbet már láthattátok, most pedig Varga B. Bánk és Pintér Márk közös munkájába, a Hegy című sorozat prológusába pillanthattok bele. Mivel az alkotók alapvetően a saját oldalukon keresztül hirdetik és terjesztik, ezért most én is rövidre fogom és belinkelem a Hegy blogspotos oldalát, ahol bővebb információkra lelhettek, illetve kifejthetitek véleményeteket az alkotóknak.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta