Ki van itt?

Oldalainkat 1352 vendég és 0 tag böngészi

street-fighter-ii-turbo-07-hirNem kis kihagyás után ott vesszük fel a fonalat a Street Fighter II Turbo hetedik számával, ahol tavaly abbahagytuk. Vagyis miután az amerikai elődöntő résztvevőit becsukták egy raktárba néhány ketyegő bomba társaságában, hogy kutassák fel a meghívóikat az Utcai Harcosok Bajnokságára. És előre is bocs mindenkitől a képminőség miatt. Pár érsz óta csak nagyon gyenge szken áll rendelkezésre, és ez még mindig a jobb fajta ahhoz képest, hogy az utolsó két füzet milyen minőségben létezik csak. Jelen füzetünknél mindössze a sok vörös kavar be. (A JPEG digitális fényképek mentésére jó, de rajzolt oldalaknál, különösen ahol sok a vörös szín, nagyon kibukik a formátumban rejlő tökéletlenség és a digitális archiválásra való alkalmatlanság.)
Márpedig a sorozat olvasói sejtik, ez mit jelent: általános össznépi verekedést a Street Fighter tengerentúli tagozata és a Final Fight ide importált szereplői között (amúgy az itt szereplő Final Fight-osok nagyja játszható volt az Alpha széria bizonyos kiadásaiban, így a képregényben olvasható verzió többé-kevésbé megfelel a kanonikus eseményeknek).
Az eredmény azonban nem lehet kétséges, hisz ha már egyszer maga a Capcom is másodrangúakként kezeli a Final Fight szereplőit és az egész szériát (ami eléggé mostoha bánásmód ahhoz képest, hogy a megjelenésekor még azt tervezték, az SF-fel párhuzamosan fog ez is futni megjelenésileg), az Udonnál se tökölnek sokat velük, a szerepük kimerül a kissé klisés ágyútöltelékben. Bár látszott, hogy a kiadó szeretett volna még ekkor egy minit Codyval, ám érdektelenség miatt abból sem lett semmi.
Az elődöntők véget értek hát. És most tényleg. Komolyan. Mindenki megvan. Még arra a nyamvadt hajóra is felszálltak végre. Szóval maradt öt számunk, hogy lenyomjuk a teljes bajnokságot, vagyis jóformán az SFII eseményeit. (Mármint azt a fajtát, ami végül hivatalos lett a kismillió kiadás, változat, portolás, bővítés, átírás és retcon után. Komolyan, ha látnátok, mi köze van a jelenleg hivatalos eseménysornak az első játékhoz, meglepődnétek.)

Ezen kívül az új hónap és első tényleg totál saját napom örömére jöjjön egy kis rovatfrissítés is. Egyelőre van egy kis elmaradás a tavalyi évről, pontosabban a decemberi listáról, aminek a kirakása ugye téli szünet okán elmaradt. Jövő héten pedig követi majd valami, ami esetleg tényleg érdekes lehet: az éves áttekintés. De most maradjunk a 2011-es decemberi listánál.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta