Ki van itt?

Oldalainkat 1223 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Ma egy kissé fura dupla frissítés kerül sorra. Az első fele ugyanis már jó ideje elérhető nálunk, csak sose volt hivatalosan bejelentve, a második fele pedig nem honosítás, hanem egy újabb digitálisan archivált magyarországi megjelenés. De át is adom a szót a két hírnek:

classic-sw-07-hirEzévi (valójában már tavalyi) utolsó Star Wars frissítésünkben a klasszikus sorozatot folytatjuk a 7. résszel, ami egyben az első TPB utolsó története is. Akinek tetszett, ne aggódjon, jövőre (vagyis idén) folytatjuk a második sorozattal.
A mai epizódban kiderül, hogy sikerül-e hőseinknek kiszabadulni a gravitációs csapdából, melybe a Birodalom egykori tudósa csalta be őket...
Erre az évre búcsúzom a Star Wars szekció nevében, mindenkinek békés karácsonyt és boldog új évet kívánunk! u.i.: ha minden jól megy, egy SW ajándék vár még idén rátok a Jedi Renden, úgyhogy érdemes lesz az elkövetkező napokban böngészni az oldalt!
Recsi

robocop-01-hirFolytatjuk a Semic-féle régi füzetek archiválását egy újabb sorozattal, egy igazi klasszikussal. A Marvel a hetvenes évektől kezdve közismerten elég komoly erőt fektetett a licencrészlegének bővítésébe, ami egyrészt eléggé megkérdőjelezhető címekhez vezetett, másrészt azonban sikerült egész ügyesen lecsapniuk a kor sikeres filmjeire és néhány ügyes alkotó segítségével meglepően jó minőségű kiegészítéseket illetve feldolgozásokat alkottak a bérelt franchise-okba. Ilyen volt a RoboCop is, amely ugyan nem élt meg sok számot náluk, ám azok eléggé emlékezetesek maradtak a rajongók szemében.
Magyarországra a Semic kiadó hozta be ezt a sorozatot, hogy aztán egyike legyen azon viszonylag kevés címeiknek, amiket szépen végig is vittek. A Robotzsaru-széria itthon, ahogy az USA-ban is, az első film feldolgozásával indított, ezt olvashatjátok immár ti is el digitálisan, félszáz oldalon.
(Megjegyzés: Mint ilenkor általában, most is a letöltőgaléria fejléce mindössze addig fog ennyire idiótán kinézni, amíg el nem érjük a három füzetet. Sajna a motor nem igazán képes az XML alapú táblázatoknál megadott szélességű üres cellákat beszúrni.)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta