Ki van itt?

Oldalainkat 806 vendég és 2 tag böngészi

  • grusa
  • human1104

ma-f4-42-hirTechnikai okokból kifolyólag Aldarion mai frissítése egy kissé elmarad. (Nem kaptuk meg a kész anyagot.) Emiatt nem szándékosan ugyan, de a mostani hétvége kissé kalandosra sikeredett. Marvel Kalandosra.
A tegnapi Bosszúangyalok után ma a másik még futó Marvel Adventures-sorozatunk, a Fantasztikus Négyes folytatása van soron. (Lassan bele kéne kezdeni a Super-Heroesba is...) A negyvenkettedik számban visszatérünk a csapat ősellenségéhez és egyben a legismertebb és valószínűleg legnagyszerűbb ellenfelükhöz, Fátum doktorhoz, akinek a háza táján elég érdekes események zajlanak. Fátumnak ugyanis nemzetközi nyomásra szabad választásokat kell kiírnia Latvériában, melyet aztán minden elképzelhető és elképzelhetetlen választási csalás ellenére elveszít.
Hogy egy kilencéveseknek szóló képregényben pontosan miért szerepel a politika, azt már nem tudom.
A bonyodalmak ebből indulnak ki. A nagy sajtófigyelem miatt von Doom kénytelen átadni a székét utódjának, aki mellé odacsapódott a címbéli csapat is, hogy segítsen neki belejönni az ország irányításába. Ami közel sem olyan egyszerű, mint Fátum alatt látszott.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta