Ki van itt?

Oldalainkat 1406 vendég és 1 tag böngészi

  • kohu63

f4-v1-011-hirSok idő eltelt már azóta, hogy egy igazi, jó kis régi vágású ezüstkori képregényt hoztunk volna ki a Zsákon. Ma némileg ellensúlyozzuk ezt a Marvel Comics első nagy sikernek mondható sorozatának egy újabb epizódjával: büszként bemutatjuk nektek a Fantasztikus Négyes tizenegyedik számát a hatvanas évek elejéről!
Mit lehet elmondani egy jó félszáz éves képregényről, ami még abban a korban készült, amikor a radioaktivitás boldog-boldogtalannak emberfeletti szuperképességeket adományozott, amikor minden szereplő és minden bámészkodó hangosan narrálta az eseményeket, amikor több szöveg volt egyetlen oldalon, mint pár mai képregényfüzetben...
Nos, azt, hogy annak a kornak a hangulatát nehéz lenne bármilyen módon visszaadni manapság. Különösen ezét a füzetét. Ebben a számban bukkan fel először a Lehetetlen Ember, és akik ismerik már a karaktert, azok összetehetik, mi sülhet ki ebből: nem csak a korszak könnyed hangulata lesz itt megtalálható, hanem erre rátesz még egy nagyon nagy lapáttal a kiadó egyik legröhejesebb és legdinkább szereplője is. Hogy aztán olyan módon regulázzák meg őt hőseink, ami csakis a hatvanas években működhetett.
Ahogy a korábbi klasszikus F4-füzeteket, a mostanit is Peter P segítségével hoztuk el nektek, aki nem csak beszkennelte és feljavította a saját Masterworks-példányát, de a beírás során arról is tett, hogy ezt a digitálisan restaurált számot fullHD minőségben élvezhessék mindazok, akiknek a monitorja/tévéje megengedi. (A többieknek meg ott van a galériamotor vagy a képnézegetőjük automata méretezése.)

És ha már ennyire benne vagyunk a könnyed humorban ma, és mert a rovatomban zsinórban három hete mindig van valami új, így a hónap teljessé tétele végett újabb hosszas kihagyás után folytatódik a Tanácsok leendő világuralmi zsarnokoknak című gyűjtemény is a harmadik résszel. 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta