Ki van itt?

Oldalainkat 1426 vendég és 0 tag böngészi

mass-effect-redemption-1-hir

A mai nappal egy újdonságot köszönthettek az oldalon, ugyanis beköltözik hozzánk a Mass Effect széria is. A játékhoz kapcsolódó képregénysorozat több történetet dolgoz fel, többnyire 4 részes ciklusokban. Remélem, hogy többen is kedvencetek között tudhatjátok a szériát, és biztosíthatom, a képregények kitűnő kiegészítésként szolgálnak majd. El nem mesélt sztorikat, eredettörténeteket és fontos kapaszkodókat találhattok majd ezekben.
Most a Megváltás első részét olvashatjátok el, amely egy fontos összekötő kapocs a játék első és második része között. Tehát aki rajongója a Bioware fantasztikus űreposzának, az semmiképpen se hagyja ki ezt a sztorit, hiszen megtudhatjuk, hogy mi történt a második rész legelején átélt támadás után.
Mint azt a játékban is láthattuk, a Normandia nevű hajó romokban hever, egy kevés túlélő valahogy mégis elmenekült a biztos halál torkából... kivéve Shepard parancsnokot, akinek élettelen testét majdnem elragadta a végtelen űr.
De mint tudjuk, Shepardot nem akármilyen fából faragták - és ezzel a galaxis többi faja is tisztában van. Shepard egyik barátja, egy régi társa a Normandiáról azonban nem adja fel a reményt barátja iránt, és úgy dönt, megkeresi Shepard testét, kerüljön az bármibe is. Útja a korrupt és sötét Omegára vezet, mely egy hatalmas űrállomás, tele kalózokkal, csempészekkel és zsoldosokkal. Mondanom sem kell, a Shepard testéért folytatott küzdelem nem lesz sima ügy, főleg amikor feltűnik a rejtélyes Cerberus szervezet is...
Hogy milyen indokok vezérlik Liarát, a parancsnok régi barátját, hogy megtalálja a galaxis hősét? Mi célja a Cerberusnak Sheparddal? És hogy kerül a képe a sosem látott Árnybróker? Ha végigkövetitek ezt a 4 részes történetet, biztosíthatlak benneteket, hogy megfelelő választ kaptok majd kérdéseitekre. És hogy egy kicsit a jövőbe is tekintsünk, a Megváltás után még hátrébb megyünk majd a múltban, és megismerhetjük, hogy ki is valójában a Rejtőzködő Ember... Jó szórakozást a Megváltás első részéhez, és remélem velem tartotok majd a következükben is!

És Predashon kívül Sepi is ismét jelentkezik a galériájának egy újabb számával, ahol ezúttal a Kingpin kiadó által idehaza is megismert és jelenleg is futó Polgárháború című Marvel-esemény van terítéken. Van itt teljes borítógaléria, ritka nagy felbontású képek, újabb karakterlapok, szóval amit már megszokhattunk ebben a házi gyártású magazinban.

sepis-gallery-04-hir.jpg

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta