Ki van itt?

Oldalainkat 1445 vendég és 0 tag böngészi

ascension-15-hirAz év elején ígértekhez méltóan a havonta alternáló Tarot-Ascension párosból most itt a második tag első idei frissítése, az Ascension: A mennybemenetel 15. száma.
A mostani történetről kissé nehéz hírt írni. Nem azért, mert nem történik benne semmi, és nem is azért, mert kuszán vezeti, hanem mert a sorozathoz eddig megszokott módon ez inkább egy nagy regény egy kiragadott szeletkéje, mintsem egy képregényfüzet, aminek van valami eleje, közepe és vége. A sztori az eddigi vonalon megy tovább: Rowina tovább ármánykodik Mineában Marcus által, és lassan teljes dominanciát szerez az égi városban; Lucien és Petra továbbra is azon vannak, hogy a lehető legközvetlenebb eszközökkel próbáljanak meg véget vetni a fentebbi cselszövésnek; Andromeda pedig visszatér egykori hivatásához némi félhivatalos segítséggel.
Bár nem vagyok benne teljesen biztos, de mintha ez a rész már mintha azoknak is új lenne, akik évekkel ezelőtt a Kneten és később a CO-n figyelemmel követték a címet. Szóval talán végre tényleg eljutottunk az új anyagig, melyet természetesen továbbra is Darkness írt be.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta