Ki van itt?

Oldalainkat 884 vendég és 0 tag böngészi

superman-tarzan-2-hirAhogy azt már a Superman/Tarzan: A dzsungel fiai című minisorozat első számában láthattuk, a képregény története a köré az érdekes csavar köré épül, hogy mi lett volna, ha Kal-El földetérése megakadályozza a leendő Tarzan, John Clayton szüleinek dzsungelbe száműzését, és ő veszi át a leopárdbőr ágyékkötős dzsungeljáró szerepét.
A második számban a főszereplők útkeresése kerül középpontba. Miután a majmok közössége elűzte egyetlen szőrtelen tagját, Kal-El a szülei hagyatékát felhasználva megpróbál beilleszkedni a dzsungelbéli törzsek közé. Akik természetesen pindurkát gyanakodva tekintenek a sápadt bőrű, természetfeletti képességű lényre. De hát nincs az a probléma, amit pár megfelelően kiosztott pofon meg ne oldana...
John helyzete már kissé nehezebb. Az ifjú arisztokrata képtelen megtalálni a helyét a világban, bármerre járjon benne. Azonban még számára is akadnak felfedezetlen területek, így amikor a Kalandorok klubjában hall egy afrikai expedícióról, mecénásként csatlakozik a felfedezőkhöz. És innen már sejthetjük, merrefelé fog hajlani a cselekmény fonala.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta