Ki van itt?

Oldalainkat 456 vendég és 3 tag böngészi

  • freonix
  • stocek

Közérdekű felhívás!

Zozival együtt nemrég nekiálltunk a HálóZsákon található képek optimalizálásának. Ez nagyrészt azt takarja, hogy az oldal egy offline másolatán az én gépemen keresztülnyomtunk egy scriptet, aminek köszönhetően most több, mint egy GB-tal kisebb helyre is beférünk. Mivel ez a művelet offline zajlott és nem a szerveren ment le - hogy ne szidjanak megint minket a Knetesek a szerver akadozása miatt - ezért most a teljes eredményt vissza kell rámolni. Más szóval ma este a netszolgáltatóm által engedett maximális feltöltési sebességemmel feltöltöm és felülírom az összes létező képregényünket.
Ezt igazából elméletileg egyetlen olvasónknak se lenne szabad megéreznie. Hacsak nem történik valami hiba, az egésznek annyi hatása lesz, hogy mindig egy adott füzet (az éppen feltöltött) nem lesz elérhető a galériában. Mivel ez minden egyes pillanatban egy galériányi anyagot érinthet a több mint 2300-ból, talán nem okozunk vele igazán kényelmetlenséget.
A műveletre ma éjjel kerül sor. Nem tudni, meddig fog tartani, mert jó 40 GB-ról van szó, amit 10 Mbittel fogok feltölteni. Szóval a teljes művelet jó esetben úgy 11-12 órát igénybe fog majd venni. (Kiegészítés: A feltöltés valamivel este nyolc előtt elkezdődött. Innentől bárki ha bármi hibát észlel, ami öt perc múlva is fennáll, az jelezze a fórumon!)
Akit érdekelnek esetleg a technikai részletek, hogy miként zsugorítottunk (veszteségmentesen) a fenn lévő anyagon és hogy ennek mi lett a pontos eredménye, az keresse fel zozi rovatát.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta