Ki van itt?

Oldalainkat 775 vendég és 1 tag böngészi

  • Recsi

awc-v2-09-00-hirkepTovább folytatódik a nyugati parti Angyalok harca és Tigra titkos küldetése Pándémonium mesterrel szemben a Nyugati Part Bosszú Angyalainak 9. füzetében.

Mint láthattátok az előző részben, az Angyalok végül a Csendőrök fölé kerekedtek, és kiderült, hogy azok vezetője, Hullócsillag, valójában egy démon, aki PM (nem, nem a Pénzügyminisztérium ;) ) megbízásából kémkedett az Angyalok után, és próbálta meg elválasztani tőlük Tűzmadarat. Azonban ez a terv nem jött be, így most lélekszakadva rohan vissza a démonmesterhez, hogy beszámoljon neki kudarcáról. Vagy talán másról van szó? A látszat néha csal, még ha a csaló nem is mindig látszik? Bizony, hamar kiderül, hogy az Angyalok ügyes trükkel próbálnak a rejtélyes alak közelébe férkőzni, ami a kezdeti nehézségek után egy kis macskaemberi segítséggel sikerül is. De egy dolog a közelébe férkőzni, egy másik pedig elkapni, ahogy ezt hőseink is megtapasztalhatják. Ráadásul Tigra megkapja a lehetőséget, hogy bevégezze a macskaemberek királya által rábízott feladatot és megölje PM-et. És úgy tűnik, hogy sikerült is levetkőznie a gátlásait ezzel kapcsolatban...

A történések között még megismerjük a démonúr eredettörténetének egy részét is, amiből kiderül, hogy alkoholos befolyásoltság alatt vezetni hegyi szerpentineken rossz, éééérteeeem? És végre Ben is meghozza a döntést lehetséges Angyali tagságával kapcsolatban.

Örömmel hoztuk el nektek ezt a történetet, remélem, ti is örömmel olvassátok majd, és örömötök akkora lesz, hogy még értékelésre is futja majd belőle, nem is beszélve egy kis bátorító fórumhozzászólásról!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta