Ki van itt?

Oldalainkat 325 vendég és 1 tag böngészi

  • freonix

mortal-kombat-battlewave-4-hirSziasztok!

Elég erősen közeledünk a Mortal-képregények végéhez. A mostani számmal, a Harchullám negyedik részével túljutunk az utolsó történetszál felén.
A továbbra is könnyen hírképanyaggá avanzsáló sorozatban hőseink a változatosság kedvéért tovább konvergálnak Shao Kahn erődje felé. Ezzel a tevékenységgel amúgy egy darabig még nem fognak felhagyni. Hogy valami ésszerű oka is legyen annak, hogy gyakorlatilag négy füzeten keresztül csak mennek, az alkotók bedobtak pár ellenfelet az útjukba. Nem, nem nazgûlokat. Ez egy másik sokat utazós fantasy.
Kezdetnek mindjárt itt van Jade és Smoke, akik Jaxet és Johnny Cage-et próbálják felrobbantani egy repülőben. És akiknél valószínűleg pár embert meglepett, hogy mi a fenét keres egy harci legyező Jade kezében, amikor az ő fegyvere minden játékban a harci bot. Nos, ha valaki tényleg ebbe a csoportba tartozik, akkor ő túl fiatal ahhoz, hogy emlékezzen az MKII-re.
A füzet fénypontja azonban csak most jön, ugyanis újra felbukkan Shiang, aki ismételten belekezd az eredettörténetének elmesélésébe. (Ehhez szokjatok hozzá, még legalább kétszer végig kell hallgatni az egész sztorit.) De sokak örömére van itt egy Bo, aki egy rá jellemző gyengéd parasztlengővel megpróbálja megakadályozni a közönség halálra untatását!
Ja, meg van itt egy Goro kontra Kintaro összecsapás is, de ez most nem olyan lényeges.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta