Ki van itt?

Oldalainkat 1009 vendég és 0 tag böngészi

stargate-aris-boch-hirElőre is elnézést azoktól, akik nem ismerik/látták végig az első Csillagkapu-sorozatot, ugyanis ők egy árva mukkot nem fognak érteni a mai frissítésünk tárgyából.
Wearwolfff, az itt-ott (xfanzine, Chronopolis, és nem lennék meglepve, ha még pár oldalon) felbukkanó beíró/fordító egy ideje már leszállította hozzánk a mai füzetet, az Avatar-féle régi Csillagkapu-adaptációk egyik egyrészesét, a kissé kurta Aris Boch című füzetet. (A Csillagkapu egyike azon nagyon elenyésző Avatar-címnek, amiben nem volt kötelező füzetenként legalább három embert kamera előtt felkoncolni.) Tehát már igazán illő volt, hogy ha már egyszer megkaptuk, akkor ki is tegyük végre.
Amint mondtam, ha nem látta valaki az SG-1 sorozatot, fogalma sem lesz arról, hogy a füzet központi alakja, a címadó Aris Boch ki akar lenni, miért rühellik ennyire és egyáltalán milyen eseményekre céloznak állandóan itt. Aki meg látta, az próbálja meg feleleveníteni a harmadik évadot, amiben felbukkan Sokar (vagy magyarul Szokarisz), egy újabb über-rendszerúr, aki kis híján sikeresen nekiment a teljes Goa'uld Birodalomnak, hogy visszafoglalja azt magának. Ebben az évadban szerepelt egy Aris Boch nevű fejvadász, aki... nem volt éppen egy szimpatikus karakter. És ezt a szokását itt is megtartja. Az itteni történet pedig a harmadik évad hozzá kapcsolódó, kissé elvarratlan mellékszálának lezárásaként tekinthető.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta