Ki van itt?

Oldalainkat 188 vendég és 2 tag böngészi

  • freonix
  • Lajos

hirkepFolytatódik az eddig nagy sikernek örvendő (már amennyire ezt egy szám után meg lehet állapítani) sorozatunk itt a Hálózsákon. Ez a kép itt nyomravezető tud lenni, sokan kilogikázzák, hogy miről is van szó. Igen, a Deadpool: Nagyszájú zsoldos második része lesz ma terítéken a tizenháromból, vagyis van ott még, ahonnan ez jött, egy darabig el lesztek látva vele.

A múlt hónapban ott hagytuk abba, hogy kiderült, mi is tulajdonképpen az a csomag, amiért Deadpoolnak Vadföldre kellett „utaznia". Nem másról van szó, mint kedvenc zsoldosunk zombiverzum-beli fejéről, amiből jóféle kis vegyi fegyvert lehet kreálni, hiszen magában hordozza a zombivírust ugye, ezért értékes ő az AIM-nek. Amikor mindenki – beleértve Deadpool három személyiségét is – túlteszi magát a döbbeneten, folytatódhat a kaland, ugyanis ezt a fejet, ami ha lehetséges, még többet beszél Deadpoolnál is, ki kellene juttatni Vadföldről, ahol istenként kezelik a barlanglakók, és el kéne indulni hazafele. Csakhogy ez az út korántsem lesz zökkenőmentes, elég csak a rájuk támadó (és amúgy az első szám borítóján beígért) dinoszauruszra gondolni, illetve egy nem épp váratlan, de új szereplőre is a füzet végén.

Vessétek rá magatokat erre a füzetre, amit továbbra is én szállítottam le nektek. Vegyi fegyver nem lesz belőle, viszont halálra röhögheted magad rajta. Na jó, ez fájóan gyenge volt...

A füzet viszont nem az. És továbbra is érvényes a kis játék a borítóval kapcsolatban. Az első számnál benéztem a helyes választ, de talgaby határtalan tudását megcsillogtatva a segítségemre sietett, innentől azonban már biztos vagyok a dolgomban. Szóval ilyen szilajsággal teszem fel újra a kérdést, amire a fórumon várom a válaszokat:

Mi előtt hajt fejet a füzet borítója?

Továbbra sincs nyeremény, vagy ilyesmi, ez még mindig csak egy kis móka a képregény mellé. Na oké, menjetek olvasni.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta