Ki van itt?

Oldalainkat 194 vendég és 1 tag böngészi

  • Sasmadar

Sziasztok!tf-bumblebee-04-hir

Mint az bizonyára mindannyiótoknak feltűnt, kellemetlenül hosszúra nyúló szünetet voltunk kénytelenek beiktatni a havonta érkező Transformers ellátmányba, aminek oka gyarlóan embrei: a honosítóinak akadt némi egyéb irányú, magánéleti elfoglaltsága. Nem állítom, hogy a közeljövőben nem történik meg hasonló, de azért a magunk részéről igyekszünk rendszeresen hozni a további füzeteket.

De hogy a mai frissítésre is kitérjek, újra felvesszük az Űrdongó című minisorozatunk fonalát, méghozzá az utolsó, negyedik fejezettel, melyben eljön a végső összecsapás ideje Űrdongó és Égretörő között, valamint megoldódik az Égfigyelő-incidens is, legalábbis részben.

Azok számára akik esetleg már nem emlékeznek az eddig történtekre álljon itt egy rövid összefoglalás: A frissiben fővezérré kinevezett Űrdongó némi nyomásra elfogadta az egyik merészebb gondolkodású Égfigyelő-csoport ajánlatát, ám hamarosan napvilágra került az újdonsült szövetségesek ajánlata mögött álló valódi cél is, és a csapdába esett Autobotok rövedesen arra kényszerültek, hogy - frakciótól függetlenül - saját fajtársaikra vadásszanak. A szorult helyzetből azonban váratlanul kiút kínálkozott, amikor Dongó a gátlószerkezete megsérül, aki a korlátok ledőlése után teljes gázzal a megoldás után veti magát, azonban még nem sejti, hogy rajta kívül még más is pályázik az Égfigyelő technológiájára...

A magyar változatot Genzo és Tyrant készítette. Jó szórakozást!

És még egy közlemény így a végére: a harmadik szám kikerülése után kiderült, hogy a végleges változatból hiányzik egy oldal, amit azóta pótoltunk, így ezúton hívjuk fel a figyelmeteket eme mulasztásunk kiigazítására, így aki lelkesen gyűjti a sorozato, most kiegészítheti a gyűjteményét!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta