Ki van itt?

Oldalainkat 236 vendég és 3 tag böngészi

  • csbernath
  • Gabi
  • Nabunaid

superman-tarzan-3-hirA tegnapi eléggé komor DC-képregény után most jöjjön egy jóval könnyedebb DC-képregény. Ami ráadásul féli Dark Horse-os is.
A Superman/Tarzan: A dzsungel fiai című minisorozat befejező epizódjáról van szó, amiben végre sor kerül arra, amire valószínűleg a történet eleje óta vár mindenki: találkozik a két címszereplő.
Erre természetesen egy jó kaland/szuperhősös/ponyva (nem kívánt törlendő) történethez méltó módon csak kétféleképp kerülhet sor: vagy véletlen egymásba botlanak és összeverekednek egy gyors félreértés okán, vagy az aktuális főgonosz miatt botlanak egymásba, hogy rájöjjenek, ugyanaz ellen küzdenek. Mivel előbbire a történetek elején szokott sor kerülni, és mi most nem ott vagyunk - és mert utóbbi az, ami inkább illik egy ponyvához - így sejthető, hogy melyik megoldás áll most itt fenn.
A fentebb említett főgonosz a vademberek királynője, ez gondolom nem meglepő. Az viszont igen, hogy míg az előző számban egy hátrahagyott római centuria elkorcsosult leszármazottai voltak és egy elkopott latint beszéltek, most hirtelen az egész cucc átváltott Atlantiszba. Az okot ne kérdezzétek, kijavítani szándékosan nem akartam.
És hogy miként kerül pontosan sor erre a találkozóra? És hová akar fejlődni mindebből a történet? Hogy mi lesz végül Greystoke lord sorsa, aki egészen eddig a helyét kereste? Nos, kiderül a füzetből.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta