Ki van itt?

Oldalainkat 1041 vendég és 2 tag böngészi

  • Lajos
  • mameluk

zalaman-05-hirSziasztok!

Mára nem jutott se fantasy, se óriásrobotok, helyette kaptok egy dupla frissítést a FanArt részlegünkbe. Ráadásul két ötödik számot - amely pusztán a véletlenek egybeesése, de akkor is nagyon remek hírcímet biztosított.
Az első delikvensünk Csörnyei Márk szerzői sorozatának, a Zalaman és barátainak folytatása. Ha még emlékeztek rá, az előző füzetben lezárolt a cím első története, a hősök győztek, mindenki boldog és elégedett... kivéve Zalamant, aki egy szerelmi vallomásra készülődvén valami elég komoly kellemetlenségbe fut bele. Még jó, hogy akad pár önjelölt vállalkozó, akin levezetheti a feszültségét.

sepis-gallery-05-hirA zalai kalandok azonban csak a mai frissítés első felét fedik le. Ugyanis Sepi is elhozta nekünk saját gyártású helyi magazinjának ötödik számát. Amiben folytatódnak a párkockás kalandok, újabb dokumentációkat olvashatunk a legnépszerűbb amerikai képregényes univerzum karaktereinek hosszas sorából, és persze most is lesz egy tonna poszter, pin-up, borító és egyéb kép a tengerentúli kilencedik művészet kommersz terméséből.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta