Ki van itt?

Oldalainkat 157 vendég és 0 tag böngészi

mortal-kombat-baraka-hirA Mortal Kombat-játékokban Baraka nem éppen a kellem és a báj mintaképe. Igazság szerint kanonikusan egy berzerker hajlamú, vérengző külső világi horda legkegyetlenebb és legaljasabb harcosa, egyben vezetője. Aki hűséges ugyan az urához, de csak amíg az erősebb nála. És akinek nem okoz gondot kedvtelésből lemészárolni pár tucat ártatlant, ha éppen úgy hozza az alkalom.
Ezt a Barakát a Malibu képregényében a jófiúk oldalán látni már eleve elég komoly furcsaság volt, ám az, hogy egy saját füzetet is kapott, az még inkább különös. Az meg, hogy egy kisbabát kell pesztrálnia benne, már döbbenetes.
Bizony, Baraka a szokásos kaszabolásai közepette egyszer csak azon kapja magát, hogy ő lett a mutánsok messiásának - aki jelenleg legfeljebb csak gügyögni tud és gyakran kell pelust cserélnie - gyámja. És hogy Scorpion valamiért üldözi ezt a gyermeket. (Lassan számolhatnánk, Scorpion mennyi mindent akart megszerezni ezidáig magának...) És felbukkan Noob Saibot is, aki itt ugye eleve egy teljesen más karakter (lévén, hogy az ötödik Sub-Zero itt még nem egészen halt meg), ráadásul ő is a jók közé tartozik. Jade és Smoke meg gonoszak. Valahogy érződik, hogy az MKII megjelenésénél még nem egészen volt bebetonozva néhány dolog...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta