Ki van itt?

Oldalainkat 678 vendég és 2 tag böngészi

  • darth8
  • M.B.

mouse-guard-v1-5-hirSziasztok!

Ma eltérünk kicsit a sci-fi szerdától és az ifjúsági kaland felé vesszük inkább az irányt. Mostani frissítésünk alanya az Egér Gárda első sorozatának utolsó előtti része, az Éjfél hajnala címet kapott ötödik szám.
Sajna a sorozat közel sem olyan tempóban haladt, mint azt reméltem, ami nagyrészt miattam van (igazság szerint ez évekkel ezelőtt úgy indult, hogy 2010 karácsonyára meglesz az első kötet kirakása... most úgy állunk, hogy idén nyáron fejeződik csak be nálunk).
Cserébe viszont legalább fokozódik kicsit az izgalom, ugyanis az előző füzet végén leleplezett áruló, aki magához ragadta az egerek harcának egyik legfőbb szimbólumát, most seregével együtt egyenesen a Gárda központja, Lakatrév felé masírozik. És a mit sem sejtő erődnek mindössze egy magányosan utazó gárdistában, továbbá egy vénséges vén veteránban és két ifjabb társában rejlik minden reménye.

PLUSZ!
Elkészült a mostaniaknál némileg rövidebb és nem annyira izgalmas értekezés az amerikai képregénypiac márciusi helyzetéről. Benne az egyetlen nagy hírrel az elmúlt hónapról a képregénypiacon, amit most rögtön a legelején meg is tudhat mindenki mindenféle ködös felvezető nélkül. Vagy nem.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta