Ki van itt?

Oldalainkat 918 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

barry-ween-v1-1-hirSziasztok!

Ma új minisorozat mutatkozik be a HálóZsák oldalán. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, a tavaly év végén kitett szavazásig egy olyan olvasónk se akad, aki egyáltalán hallott volna erről az Image által megjelentetett címről (pedig két folytatást is megélt), hát még olyan, aki esetleg ismerné is.
Barry Ween nem egy átlagos gyerek. Olyan értelmi képességekkel rendelkezik, ami mellett Dexter is csak egy kontárnak számítana. Már csak azért is, mert Barryt nem igazán fogják a morális gátlások, amiket egy rajzfilmsorozatba ugye muszáj belerakni. Nem, Barry egy olyan személy, akivel nem jó ujjat húzni. Vagy csápot. Vagy bármilyen testkinövést. Mert Barry előszed egy hordozható ionágyút és szétlövi a fejed. Miközben azon igyekszel, hogy eltakard a széles vigyort az arcodon, amit a sztori olvasása csal oda.
Az író, Judd Winnick - akit itthoni underground körökben valószínűleg sokan az eXiles atyjaként ismernek inkább - nem igazán fogta vissza magát a mini írása közben. Ennélfogva a sorozat ugyan az Ifjúsági részlegben kapott helyett, ám nyelvezete miatt olvasását 14 éves kor alatt nem ajánljuk. (Ugyanakkor ha 10 éves kor felettiek találnának benne olyan kifejezést, amit már ne tanultak volna meg jó ideje, az igencsak meglepő volna számomra.)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta