Ki van itt?

Oldalainkat 1444 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Múzeumunk ma a Semic-féle Csodálatos Pókember 10. számát mutatja be nektek, amiben a központi téme a relaxációs gyakorlatok lesznek.
Mint tudjátok, egy szuperhős életében kevés idő adatik meg a pihenésre. Különösen, ha a nappali civil élete mellett legalább három címben kell negyedére zsugorított időintervallumban küzdenie a gonosz, a becstelenség és a Justin Bieber-klipek ellen. Pókember sem kivétel, sőt, mivel a népszerűslge miatt a Marvel szerkesztősége egész bűnözőseregeket vett fel, hogy általuk minél több kalandba kényszerítsék Petert, így szegény falmászónak néha szemhunyásnyi ideje sem marad. Éppen ezért belekezd egy új, kísérleti módszerbe, a power walking (egyfajta intenzív, még nem kocogásba átforduló gyaloglásos edzési módszer) mintájára létrehozott power sleepingbe. Ami, mint a képen is látható, annyira jól megy neki, olyan erősen megtanult tőle pihenni, hogy fekvés közben még a levegő is izzik körülötte.

pokember-v1-010-hir

PLUSZ!
Silver, a 20 évvel később című fanképregény alkotója újabb röviddel jelentkezik nálunk, mely ezúttal a fantázia helyett sokkal inkább a valóságban gyökeredzik. Barátnőjével - aki a Hikari nicknevet használja - együtt rajzlapra vetették pár élményüket, melyet úgy gondoltak, most megosztanak a HZs olvasóival is. Fogadjátok szeretettel a művüket, melyet ezen a linken érhettek el.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta