Ki van itt?

Oldalainkat 614 vendég és 1 tag böngészi

  • daredevil82

disney-tpb-09-hir copySziasztok!

Szinte hihetetlen, hogy immár ötödik évfolyamát kezdi nálunk a HZs-féle Disney-válogatások sora. Elismerem, a jelenleg elérhető mennyisége halvány töredéke annak, amit a zsebkönyvekkel az Egmont manapság megjelentet, de ne feledjük, az indulásakor ez volt egy egyetlen friss magyar nyelvű Disney-képregény az egész országban.
A mostani, szám szerint kilencedik könyv kifejezetten a kacsarajongóknak kedvez, ugyanis a benne szereplő nyolc történet közül hétben Donald vagy Dagobert bácsi a címszereplő. Ráadásul a Disney-képregényeket ismerők ismételten örvendhetnek, ugyanis a nyolcas kötethez hasonlóan itt is egy Barks-Rosa párosítás foglalja keretbe a történeteket. A duó ezúttal a szuperhősködés helyett a numizmatikát és az abban rejlő befektetési lehetőségeket veszi szemügyre... persze az íróktól megszokott tanulságos módon.
Nem maradt más hátra, mint hogy gyermeknap alkalmából átnyújtsuk a kicsiknek és a nagyoknak a kilencedik HálóZsák Disney-kötetet, és jó olvasást kívánjunk mellé!

És ez még nem minden! Darkness folytatta a réges-régi Disney-magazinok digitalizálását, és egy újabb termetes adaggal örvendeztetett meg minket. Annyira termetessel, hogy nagyon sok részletben lehet csak kitenni őket. Ezért most mindössze az első hármat tesszük elérhetővé számotokra, az 1989/06, 1989/08 és 1989/09-es számokat. A maradékra pedig egy rendszeres szériánk két hónapos nyári szünetében kerül sor, annak a helyén.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta