Ki van itt?

Oldalainkat 1018 vendég és 0 tag böngészi

csipcsup 1989 03 hirMúzeumunk ma folytatja a világot bejárt skandináv-japán-megmégamibelefért koprodukcióban készült Csip-csup csodák képregényváltozatának kirakását, hogy így, laza majdnem negyed évszázaddal az eredeti megjelenés után ne csak egy már szétesésközeli papírfüzet formájában legyen elérhető mindazoknak, akik kicsit nosztalgiázni kívánnak, vagy esetleg megismertetni az ifjabb nemzedékeket egy olyan mesével, aminek az eredetijét nem egy számítógép rajzolta.
A mostani füzetben Kalán néni ismét két történetben vesz részt. Az elsőben első számú közellenséggé változik az erdőben némi madárfióka-rablási félreértések következtében, ami miatt aztán arra kényszerül, hogy megvédje ostrom alá kerülő otthonát a mindenféle vadaktól. Mivel azonban egy erdei házikó alapvetően nem hadiállapotokra van felkészülve, ezért kénytelenek a képen látható kissé szokatlan módon megoldani az ellen-ostromgépek muníciójának kérdését.
Vagy, egy kicsit másképpen: Ha valaki azon pár millió bepalizott ember közé tartozik, aki képes volt elhinni, hogy az Angry Birds akármelyik bitjében a leghalványabb módon egy eredeti ötlet, íme, itt van egy több mint húsz éves példa arra, hogy ezt már akkor kitalálták.



gallery-06-hirDe a mai frissítés nem ér véget Kalán néni kalandjaival, hanem mellé még kicsit megkésve ide érkezett a Sepi's Gallery hatodik száma is. Eredetileg áprilisban került volna ki az oldalra, de sajnos kicsit elhúzódtak a javítási munkálatai a kis házi kiadványnak. Viszont cserébe egy kicsit megújult magazint kaptok érte amiben tovább folytatódnak a korábban megkezdett rovatok, és egy új rovattal is bővült, ami kapcsolódik a múzeum napunkhoz is, nevezetesen a régi első sorozatú Csodálatos Pókemberből kimaradt dolgokat gyűjtjük össze nektek. Első körben az üres bubikról olvashattok benne, és hogy minek is kellett volna azokon a helyeken állnia.

A galériához kapcsolódó szolgálati közlemény, hogy mint utólag kiderült, a Polgárháborúval foglalkozó négyes számban a 10 legemlékezetesebb pillanatot leíró cikkben az egyik szereplő magyar neve hibásan lett feltüntetve. Most utólagosan javítottuk ezt a hibát és Speedball magyar neve a nyomtatott formában használt Gömbvillám lett. Így aki korábban lementette ezt a füzetet is magának, akkor most már letöltheti a javított oldalt (21. old.) is újra.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta