Ki van itt?

Oldalainkat 1435 vendég és 0 tag böngészi

ascension-17-hirKissé furán fog ez így hangozni, de előre le kell szögeznem, hogy igen, ezt a mostani füzetet én fordítottam, és hogy ezzel a ténnyel nagyon is tisztában vagyok.
Ennek ellenére fogalmam sincs, mit írjak, mi történik az Ascension: A mennybemenetel 17. számában. Annyi biztos, hogy Andromeda közel sincs akkora biztonságban Salvati mellett, mint hitte volna, és hogy a kutatása... valami érdekes. Közben pedig Petra és Lucien még mindig haladnak tovább Minea és Rowina felé, hogy felszabadítsák az előbbit utóbbi zsarnok uralma alól. Ezen túl azonban csak annyit tudok mondani, hogy olvassátok el a mostani füzetet, mert most már egyre közelebb vagyunk a Rowina-szál lezárásához és a sorozat egyik nagy fő fináléjához.

A témához (modern környezetben játszódó fantasy) egészen meglepően jól illik egy kis Mortal-sztori, szóval ennek apropóján folytatódik az újraírt MK-történelem az 1.4-es és 1.5-ös fejezetekkel, amelyben hivatalosan is megismerkedünk Quan Chivel és elküldjük Sub-Zerót a Négy Őselem Templomába ügyködni egy kicsit.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta