Ki van itt?

Oldalainkat 413 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!gft-08-hir

Közöttetek bizonyára akadnak, akik még jól emlékeznek erre az ominózus hölgyeményre és rejtélyes mesekönyveire, melyek eddig hét ízben változtatták meg az egyes történetek szereplőinek sorsát hol jó, hol rossz irányba. Sajnos azonban a kezdeti lendülete után az akkori fordító eltűnését követően ez a sorozat is csonka maradt, újabb adóssággal növelve az amúgy is hosszú listánkat... mostanáig. Mert a mai nappal és a Grimm Tündérmesék nyolcadik részével visszatér a sorozat, és jelen állás szerint egyhamar nem is megy újból szabadságra, noha jelen frissítési menetrendem miatt nem valószínű, hogy menetrend szerint találkoznátok vele, hisz terveim szerint amolyan hiánypótló szerepet fog betölteni, ha az adott napra szánt füzet esetleg nem készülne el időben, mint ahogy most történt.

De a mai füzetre visszatérve: Dr. Mathers ezúttal egy rossz arcú kábítószerdíler szerepébe ugrik be, hogy az égig érő paszuly meséjének segítségével észhez térítsen egy a saját kapzsiságától elvakított családapát, aki a családja eltartásának legegyszerűbb módját a legkönnyebb pénzkereseti lehetőségben reméli megtalálni, ami azonban - mint arra a mese is rávilágít - néha cseppet sem veszélytelen, és amikor az óriás már a küszöbön ólálkodik, talán túl késő megbánni a dolgot...

A magyar változato immár én készítettem, a borítót viszont továbbra is beigli96 szállította. Jó szórakozást a történethez.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta