Ki van itt?

Oldalainkat 1277 vendég és 0 tag böngészi

magico-vento-01-hir copyA történet az 1850-es évek Amerikájában játszódik. Igen, egy western képregény kerül a Zsák palettájára. Talán ez az első a zsáner képviseletében az oldalon. (Annyira, hogy fogalmunk se volt, hová tegyük, ezért ment az Egyébbe. - tg)
Ned Ellis az amerikai hadseregben szolgált, míg egy különös vonatbalesetben elveszti emlékezetét. Egy indián törzsnek köszönhetően felépül, sőt a törzs sámánjává válasszák: Mágikus Szél néven születik újjá. Willy Richards pedig egy chicagói újságíró, aki egy gazdag gazfickót szeretne leleplezni. A vonatbaleset, melynek Ned is áldozatul esett, úgy tűnik, kapcsolatba hozható a befolyásos gazemberrel és ténykedéseivel. Elkerülhetetlen, hogy Ned és Willy találkozzék. Ketten szegődnek a gonosz nyomába, míg Ned egyúttal a múltját kutatja. Minél több információhoz jut régi énjéről, annál jobban erősödik az új személyisége.
Habár westernről van szó, a barangolás az indián misztikában lehetővé teszi, hogy Mágikus Szél története picit elkalandozzék a horror, giallo és noir zsánerek fele is.
Az első fejezet címe Fort Ghost. Bakker, pedig megfogadtam, hogy semmi szellemeset nem írok ebbe a hírbe.
Kedves egészségetekre, jó étvágyat!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta