Ki van itt?

Oldalainkat 403 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-30-hirSziasztok!

A Macskanő v3 30. számában elérkezett a jó pár füzet óta már érő nagy összecsapás ideje, Selina végre kiáll a Pingvin által a városba hívott Zeiss-szal. Vagyis inkább Zeiss dönt úgy, hogy felkeresi Macskanőt azzal a céllal, hogy egy roppant képregényes monológ mellett végezzen az East End önjelölt védelmezőjével. És ami döbbenetes, hogy Brubaker képes úgy előadatni egy hatvanas éveket megszégyenítő szupergonosz-kiselőadást, hogy az ne váljon cikivé és tényleg legyen valami haszna a futó sztori szempontjából. Azért valljuk be, ez nem kis teljesítmény.
A harc maga pontosan olyan, mint amilyenre számítani lehet ezen a sorozaton: mozgalmas, kegyetlen és könyörtelen, jóformán végigsöpör az egész kerületen. Bár Selina Gotham egyik legügyesebb és legakrobatikusabb jelmezes alakja, Zeiss egész teste azt a célt szolgálja, hogy a lehető leghatásosabban eliminálja a kiszemelt célpontot. Ráadásul az orgyilkos okos, az egyik legfondorlatosabb ellenfél, akivel Macskanőnek szembe kellett eddig néznie. A kilátások éppen ezért nem túl rózsásak.
A mellékelt kép meg azért szerepel itt, mert legalább annyit elmondhatunk Gulacyról, hogy ha az emberalakokhoz nincs is semennyi affinitása, sok tengerentúli jól fizetett rajzolótársával ellentétben legalább a perspektívát érti és képes használni.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta