Ki van itt?

Oldalainkat 671 vendég és 1 tag böngészi

  • valaja

ascension-19-hirGondolom, feltűnt páraknak, hogy tegnap némi... logisztikai malőr okán sikerült dupla frissítést elkövetnünk, és a csütörtöki Fantom ideiglenesen keddi Fantommá vált. Ezért, hogy legyen egy értelmesebb lyuk a két frissítés között, a mai is késő délutánra csúszott, és majd pénteken pókolódunk vissza a szokott ütemre.
Ugyanakkor nagyon jó, hogy ez így történt, ugyanis az Ascension: A mennybemenetel című sorozat 19. számához gyakorlatilag egyetlen árva használható szót sem tudok írni, csak üres szöveggel töltöm itt most a sorokat, hogy a kép mellett ne legyen egy hatalmas üresség. Fogalmam sincs, miről szól ez a szám. Pedig most kitevés előtt végigolvastam. Annyi a biztos, hogy Rowinával - aki valamiért folyamatosan egy szál kendőben pózol egy divatfotózáshoz - nagyon szembeszállnak, Lucien fogságba esik (megint), majd kiszabadul (megint), Andromeda... fogalmam sincs, mi akar az lenni... és egyszer csak vége.
Amennyiben bárki meg tudja mondani, miről szólt a mostani füzet - ami amúgy teljesen lezárja ezt a történetfonalat; annyira, hogy a következő füzetben egy gyökeresen más szál veszi kezdetét egy érezhetően más alapfelállásból -, az ne féljen megírni a fórumon.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta