Ki van itt?

Oldalainkat 570 vendég és 0 tag böngészi

marvel-holiday-2011-hirAhogy azt már az elmúlt jó pár évben megszokhattátok, a HálóZsákon december 24-e az előző évi Marvel karácsonyi különszám honosított változatának megjelenésével egyenlő. (Bár jó kérdés, jövőre mi lesz, mert a kiadó idén a nagy Now!-s hajcihőben nem jelentetett meg Holiday Specialt). Természetesen idén sem maradhatott el ez, így nagy örömmel nyújtjuk most át nektek a 2011-es kiadást!
Marvel karácsonyból elmaradhatatlan Pókember és a Fantasztikus Négyes valamilyen formában. Előbbi egy olyan ellenségével csap össze, akinek a létezéséről még Amerikában is alig tudnak, ugyanis összesen szerepelt vagy másfél füzetben. Pókember és az ő kapcsolata igencsak tragikus, melyet a hálószövő most egy sajátos gesztussal próbál meg enyhíteni.
A Lény természetesen a nagy politikai korrektség óta a hanukát ünnepli, ez most is így lesz. (Amúgy ha a sztori 2011-ben játszódik, mondjátok meg, hol van benne az eléggé eget verő baki.)
A karácsonyi füzetek másik nagy kedvencei általában a Bosszúangyalok… nos, ők most kimaradnak. Helyettük találkozhatunk Nick Furyvel, aki talán az egyik legérdekesebb csomagkiszállítási metódust alkalmazza, amit a Hidra csak megalapítása óta láthatott. Negyedikként pedig itt van a mostanság szinte elmaradhatatlan Rozsomák, akinek a története talán a leginkább furának tűnhet az olvasóknak, ugyanis olyan környezetben láthatjuk őt, aminek honosításban még a leghaloványabb közelében sem vagyunk. Így hát maradjunk annyiban hogy Logan iskolaigazgatóvá lett, és most tanúi lehetünk annak, miként nevel meg kissé egyedi módszerrel néhány neveletlen diákot az ünnepek apropóján.

Jó olvasgatást kívánunk a képregényhez, sok ajándékot a fa alá, sok bejglit a desszertes tányérra, és persze nagyon kellemes, békés karácsonyt mindenkinek! És ne feledjétek, holnap és holnapután is várunk benneteket a szokásos évi háromnapos ünnepi képregényadagunk másik két harmadára!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta