Ki van itt?

Oldalainkat 605 vendég és 1 tag böngészi

  • habszi

harley-ivyl-lotl-hirAz év lezárásaként a DC-univerzumhoz, azon belül is Gothambe térünk vissza egy olyan történetben, melynek főszereplői ismét Harley Quinn és Méregcsók lesznek. Csak a mostani sztori már nem az animációs univerzumban játszódik (elvileg… igazából nehéz megmondani). A két bűnöző mostani kalandja némileg kevésbé eszement, mint a minijük volt, lévén, hogy most mindössze egy prestige füzet állt rendelkezésükre a sztori kitöltéséhez.
Történetünk ott indul, hogy megtudjuk, a Jokernek is el tud fogyni a türelme, ha a szőkék… „szösziségéről" van szó. Az eredmény kissé fájdalmas, bár Harley szerencséjére nem a harmadik emeletről történik. Itt kerül a képbe a kissé túlzóan környezettudatos másik címszereplőnk, aki minden értelmes belátása ellenére beveszi barátnőjét egy ígéretesnek tűnő buliba, amivel nem csak a környezet megkímélésében segédkezhetnek, de nem mellékesen kissé meg is szedhetik magukat. Csakhogy nem számolnak azzal, hogy Bruce Wayne és Dick Grayson is hivatalosak ugyanarra a társasági összejövetelre…

Nem maradt már más hátra, mint hogy minden tagunk nevében boldog új évet kívánjunk minden olvasónknak! Januárban szokás szerint egyhónapos szünetet tartunk, ami alatt majd pár közleményt azért kiteszünk néhány olyan kérdést illetően, ami már némelyikőtökben valószínűleg megfogalmazódhatott az oldallal kapcsolatosan. Ám addig is egyetek jók, kerüljétek a holnapi macskajajt és ünnepeljétek meg méltó módon az új esztendő beköszöntét!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta