Ki van itt?

Oldalainkat 441 vendég és 0 tag böngészi

holmes skarlat hirMit kapunk ha a világ egyik legpragmatikusabb, legracionálisabb nyomozóját összeeresztjük az egyik leginkább keresztény dogmákon alapuló viktoriánus horroralakkal? A választ a láthatatlan emberes crossover írója, Martin Powell adja meg nekünk a Skarlátvörös árnyak című minisorozatban, amely anno borítókímélés miatt egyetlen kötetben jelent meg a CO-Mixon.
A történet, ha nagyon el akarnánk helyezni, igazság szerint a Vak rettegés esete előtt játszódik, ugyanis Holmesnak nem csak Drakulával kell itt felvennie a harcot, de a későbbi korokban az ősellenségévé előléptetett Moriartyval is egy olyan szövevényes elmejátékban, melyben egész London a tét, és melyben a detektív már a legelső összecsapás után szinte behozhatatlan hátrányba kerül.
A félelem fokozódik és a halottak száma egyre csak gyarapszik, London lakosságát pedig lassan markába keríti a rettegés. Mindez egy olyan drámában, amelynél megrázóbbat a világ legismertebb nyomozójának még nemigen kellett megélnie.

Plusz: Mivel a holnapi frissítés az ide tévedők 80%-ának nem fog feltűnni, ezért ma kerül ki a januári amerikai képregényes listáról szóló, nem igazán nagy izgalmakat tartogató cikk is, amivel végére érünk a nagy februári maratonnak.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta