Ki van itt?

Oldalainkat 387 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • spaniramn
tf-ironhide-04-hirSziasztok!

A mai frissítésünkben - utoljára szólóban - visszatér Acélfej, a veterán Autobot, aki új teste - no meg pár millió évet felölelő emlékezetkiesése - mellé egy nem mindennapi küldetést kapott a legendás bajtársától Alfa Triontól, méghozzá azt, hogy egyszemélyben mentse meg a Kibertront az azt elözönlő Álcarovaroktól. A Rambó módba kapcsolt öreg robi azonban hamarosan szembesült azzal, hogy akad még néhány Autobot a kihalt planétán, mint például Napcsillantó, aki immár három éve - a Dicsőség Megatronnak eseményei óta - rozsdásodott egyedül a bolygón a magára kiszabott ítélet értelmében. De miközben Acélfej a teljes rovarirtó repertoárját beveti a cél érdekében, addig Alfa Trion és csatlósai sem ülnek ölbe tett kézzel...
 
És most pár szó a Transformers frissítések jövő hónaptól esedékes menetéről. Áprilistól kezdve a hónap első három vasárnapján az alakváltók zúzzák majd le nálunk a jónépet, méghozzá a következő felállásban:
Az első héten a v2 ongoing soron következő eseményei kerülnek terítékre, a másodikon a Furman-Wildman jegyezte, feltámasztott klasszikus éra következik, míg a harmadikon az épp soros minisorozat újabb darabja jön majd, ami azt jelenti, hogy egy hónap múlva Portyázó kerül a középpontba a Reflektorfényben sorozat egyik kimaradt darabjában, majd azt követően érkezik Drift a rég esedékes eredettörténetével, amit egy négy részes mini keretein belül ismerhettek majd meg. Na de addig is jó olvasgatást az Acélfej negyedik, befejező részéhez. Ha pedig bármilyen kérdésetek merült volna fel, nyugadtan nézetek be a fórumba és tegyétek fel azt, igyekszünk mielőbb választ adni rá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta