Ki van itt?

Oldalainkat 474 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • valaja

gft-13-hirSziasztok!

A mai naptól kezdve kissé módosul a frissítési rendünk. Ez annyit takar, hogy véglegesen szerdára került a Grimm Tündérmesék és a Mars hadura című sorozataink. Előbbi a módosítástól függetlenül továbbra is havi két számmal fog futni, míg az utóbbi esetében a fősorozat mellett még ebben a hónapban elindul az első spin-off sorozat, a Barsoom bukása, de erről a megfelelő időben és helyen majd még szót ejtek.

De áttérve a mai frissítésre. Mint az a bal oldalon is látható a sorozat egyik védjegyének számító Al Rio féle borító Beigli kolléga kérésére ezúttal kispadra került, helyette egy másik került magyarításra. De arra az esetre, ha valaki netán tán hozzám hasonlóan kedveli Rio mester munkásságát, azok számára azért mégis lehetőséget akartam biztosítani a megtekintésére, így elegendő a jelen sorai mellett helyet kapott képre tekintenetek. De hogy a füzet tartalmát is kivesézzük egy csöppet: a mai történet középpontjában egy fiatal pincérlány áll, akit se-veled-se-nélküled jellegű kapcsolat fűz egy brutális baromhoz. S miközben a horizonton feltűnik egy új élet ígérete, a magával vívódó hölgyemény némi támogatást kap Sela Mathers egyik mesekönyvének formájában, amely ismét csak egy klasszikus mesét, ezúttal a Szépség és a Szörnyeteget tartalmazza, vagyis inkább csak az első felét, ugyanis a sorozat történetében először folytatásos fejezetről van szó. A történet másik fele két hét múlva lesz olvasható az oldalunkon, de addig is kellemes időtöltést!

A hírt kiegészíteném azzal, hogy mint minden óraállításnál, így a szerverünk órája most sem igazán követte még a váltást. A dolog továbbra sem rajtunk múlik. Valószínűleg ismét azzal orvosoljuk átmenetileg, hogy 14-re időzítjük a frissítéseket, amik így háromkor jelennek majd meg. – tg

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta