Ki van itt?

Oldalainkat 399 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • menyus80
tf-regen-81-hirSziasztok!
 
Az a helyzet, hogy a mai frissítést eredetileg egy héttel korábbra terveztem, de némi időbeosztásbeli módosítás után végül mégis csak sikerült mára csúsznia. De ahogy mondják, ami késik nem múlik, és azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy a Transformers - Első Regeneráció 81. száma igen csak megérte a várakozást. Számomra legalábbis mindenképp.
 
Úgy vélem érdemes lenne pár szót ejteni erről a sorozatról... Amikor annak idején a rajongók elkezdték követelni a klasszikus Első Generáció újraindítását, az IDW úgy állt rá a dologra, hogy egyelőre csak húsz számra mondtak igent. Ami azt illeti ezt szerintem Furman teljes mértékig ki is használja, hisz ha belegondolunk rengeteg lezáratlan szálat hagyott maga után az eredeti sorozat 80. száma, így bőven van mit elsikálnia az alkotóknak.
 
21 földi év telt el a békekötés óta, és a Kibertron mostanra teljesen újjá született. Csakhogy a béke nem mindenki számára kielégítő. Egyes csoportok, élükön Megatron hajdani tisztjeivel, ismét forradalomra készülnek, akcióik pedig felvetik a kérdést a háború veteránjaiban: mi történhetett ennyi idő elteltével a háború által érintett világokkal és hol lehetnek a háborús bűnösök, akik szétszóródtak az univerzum minden egyes szegletében? Nos, hamarosan mindenezen kérdéseket megválaszolja a szerző, Simon Furman! Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta