Ki van itt?

Oldalainkat 670 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

catwoman-v3-36-hirA Macskanő 36. számában véget ér a Háborús játékok címet kapott crossovernél töltött időnk, és egy szám híján a Brubaker-éra is.
A mostani füzet érdekesen felemás. Egyrészt Macskanő története teljesen önálló és független az egész hacacárétól, ami akkor a Bat-füzetekben ment. Másrészt egy kissé érdekes szerkesztői lépés okán Batman történetének cirka tíz oldalát ebbe a füzetbe préselték bele, ez lett az egész szám központi cselekménye. Így az egész egy olyan nagyjelenettel végződik, aminek köze sincs Macskanőhöz, a sorozatban többé egy árva szó sem esik róla, és a Batmanben található a folytatása. Ebből a szempontból ez a füzet kegyetlenül ki fog lógni tőlünk. Még jó, hogy ott van a link a NewGenre.
Selina maga eléggé mellékszereplővé satnyult a saját címében, ám Brubaker a kapott pár oldalacskát kihasználta arra, hogy lezárjon egy olyan ügyet, amit valószínűleg nem akart a távozása előtt másra bízni: Zeisst. Az orgyilkos jó pár füzettel ezelőtt elég közel került ahhoz, hogy végezzen Selinával, ám a tolvajnő most határozottan szeretné megfordítani ezt a helyzetet. Így hát ha mást nem is, a végső összecsapásukat nyugodtan figyelemmel kísérhetjük.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta