Ki van itt?

Oldalainkat 474 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • valaja

nova-v4-13-hirVégre… nem is tudom, talán másfél, két év után?… eljutottunk oda, hogy legalább egy kis ideig értelmes emberi sorrendben haladjunk a Nova v4 megjelentetésével.
A sorozat tizenharmadik füzete fog egy visszatérő szórakoztatóipari (meg igazából filozófiai) kérdést és csavar egyet rajta. Nem azt kérdi, hogy mit tennél, ha tudnád, hogy csak néhány órád maradt hátra. Hanem azt, hogy mit tenne egy egész bolygó, ha tudná, hogy csak néhány órája van hátra. Megadná magát a sorsnak? Mindenki a végén annyira kiélvezné az életet, mint lehet? Elszabadulna a káosz? Lenne ember, aki májzsugor közeli mértékű alkoholos befolyásoltság nélkül betenné még a lemezjátszóba az MC Hawer és a Tekknőt?
A füzetbéli bolygó népe inkább a szokványos és unalmas menekülést választja. Amit egy frissen felbukkant, rejtélyes jelenség mémileg kevésbé unalmassá változtat. Novának mindössze pár órája marad, hogy evakuáljon egy egész bolygót, mielőtt egy bizonyos világfaló elfogyasztja uzsonnára, és mellé igazi űrzsaruként egy sorozatgyilkossági ügyet is nagyon gyorsan fel kell göngyölítenie.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta