Ki van itt?

Oldalainkat 846 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Mint pár hete megtudhattátok, a Múzeum átköltözött az új, délelőtti frissítések rendszerébe. Ennek legfrissebb tagja a Semic-féle Csodálatos Pókember 33. száma, amelyben címszereplő hősünk népszerűsége egészen új magasságokba emelkedik.
Legutóbb ugyanis kissé testes formájában találkoztunk a hálószövővel, aki éppen elhatározta, hogy heves gyakorlatozással leadja a tunyaságában felszedett plusz másfél mázsáját. Ez aztán annyira jól sikerült, hogy az New York lakosságának is feltűnt. És, mint tudjuk, az USA az az ország, ahol túlsúlyos emberekből nemigen van hiány. Ezért mindenki rögtön tudni akarta, hogyan érte el Pókfej ezt a csodás fogyást. A népszerűsége hirtelen az egekbe ugrott, egyes rajongók annyira kíváncsiak voltak a fogyása titkára, hogy egyszerűen képtelen volt levakarni őket magáról – mint ahogy azt a mellékelt felvétel is bizonyítja.
Bizony, Pókunk régóta ácsingózott az emberek figyelmére és arra, hogy kedveljék, így most megtapasztalta, mennyire igaz az a mondás, hogy vigyázz, mit kívánsz, mert a végén még teljesül.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta