Ki van itt?

Oldalainkat 536 vendég és 1 tag böngészi

  • feelboy76

mad-firemen-hirSziasztok!

Ahogy a hír címe sejteti, ezen a héten megint csak tematikus délelőtti frissítéssorozatot tartunk, amelynek témája az egyik legkedveltebb és legtermelékenyebb kortárs amerikai (amely alatt most mindkét kontinens értendő) karikaturistáját, Sergio Aragonés-t köszöntjük, aki ezen a héten (pontosan pénteken) lesz 76 éves! (És még mindig folyamatosan dolgozik és rendezvényekre jár és rajzol és dolgozik és aktív… szóval értitek.)
Mivel a CO-Mixon sikerült összegyűjteni munkásságának egy nagyon aprócska, ám mégis közel tíz füzetet elérő szeletét, ezért most mindennap valami mást jelentetünk meg tőle, hogy meglássátok, mennyi mindennel foglalkozott már sok évtizedes pályafutása során a legismertebb művein, a MAD magazin margófirkáin túl – melyeket félszáz éve szállít folyamatosan, és ezen idő alatt mindössze egyetlen számot hagyott ki.
És ha már szóba került, akkor most lássuk az egyik MAD-es különszámát, amely a tűzoltók sanyarú sorsába enged betekintést számunkra. Az album a magyar keresztségben a Lánglovagok címet kapta, és Kendra volt az, aki elkészítette hozzá a magyar borítót és kreditoldalt (más honosítandó nem nagyon akadt benne, lévén, hogy Aragonés a néma gegek nagymestere).

Megjegyzés: Az Aragonés-hét elemei előre láthatóak a letöltőgalériában. Bár a visszajárók már tudják, de a rend kedvéért ideírom a szokásos figyelmeztetést: ha valami nem nyílik meg, akkor azért, mert a hét hátralévő részében tesszük elérhetővé!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta