Ki van itt?

Oldalainkat 561 vendég és 1 tag böngészi

  • feelboy76

solo 11 hirSziasztok!

A mostani délelőtti friss egy kisebb fejfájás a galériánk szempontjából. A DC-nél létezett régen egy Solo című sorozat, amely nem egy figurára, hanem egy alkotóra (egy írni is tudó rajzolóra) koncentrált. Ennek az első füzetét, a Tim Sale által jegyzettet már régóta megtalálhatjátok nálunk a DC alatt.
Csakhogy a tizenegyedik füzet, amit Aragonés-ra bíztak, nem igazán mondható DC-s füzetnek. Persze, van benne egy teljes Batman-rövid, de az 100%-ban paródia. És a maradék inkább gegekből és Aragonés életrajzi rövidjeiből áll. Egyszóval még közel sem biztos, hogy ez bekerül a DC részlegbe Sale-é mellé, lehet, marad a mostani helyén, az Ifjúságiban.
A füzet érdekessége még, hogy ez egyfajta nagy-nagy CO-s csapathonosítás lett, ugyanis öten fordítottuk le a benne szereplő rövideket. (Vagy lehet, hogy hatan, az egyik sztorinak nincs fordítója, ami jelentheti azt is, hogy a CO állandó „titkos” fordítója készítette el.)
Ó, és hogy miért nem holnap, az alkotó szülinapján ment ki, ha már részben az életéről szól? Nos, mert holnapra van egy nagyon jó tematikus füzetünk tőle, ami páratlanul kiegészíti majd a szokványos, délutáni frisst. Persze, mivel már vasárnap óta kinn van a teljes Aragonés-galéria, így nem nehéz kitalálni, mi az, és hogy milyen frissítés lesz emiatt holnap. :)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta