Ki van itt?

Oldalainkat 528 vendég és 0 tag böngészi

indy-kereszteslovag-hirA mai frissítés igazából egyszerre lehetne délelőtti és délutáni is. Ezért egyfajta konszenzusként déli frissítés lett belőle.
Ugyanis az Indiana Jones-részlegünk újabb bővülését jelenthetjük most be, ám ez a kiadvány igazából a Múzeum hatáskörébe tartozik. Egy olyan archív kiadványt mutatunk most be, ami félig honosítottnak minősül. A delikvens maga az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag, amelynek szövege egy az egyben az 1989-es, fekete-fehér filmképregényből származik, azt vagdalta ki és helyezte át egy kedves olvasónk az eredeti amerikai minisorozat egyetlen elérhető szkenjébe. Ezzel létrejött a magyar kiadás színes változata, és ezért roppant hálásak vagyunk a számára.
Sajna maga a szken több mint másfél évtizede készült, amikor még a tengerentúlon sem igazán értettek ehhez a szakmához, és az eredményük enyhén szólva is pocsék volt. Így az oldalak némi utókezelésen estek át, és még így is messze vagyunk az ideálistól. Ezért elnézést kérünk, de reméljük, maga a tény, hogy lett egy színes magyar változat a '89-es kiadványból, némileg kárpótolja a rajongókat.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta