Ki van itt?

Oldalainkat 835 vendég és 0 tag böngészi

vidam zsebkonyvek-1990-03-hirMint valószínűleg nem egy olvasónk megfigyelte, minden második csütörtök esetén esélyes, hogy egy dupla múzeumos napot tartunk, köszönhetően annak, hogy a kis Fantom-fancsapatunk ilyenkor teszi ki a Semic-féle kiadványok újabb és újabb szkenjeit. Ez ma sem lesz másképp, ám mielőtt átadnánk nekik a szót délután, még itt van a mi kis délelőtti archív kiadványunk, amely ismét az egyre terebélyesedő Disney-részlegünket bővíti.
A Vidám zsebkönyvek utolsó 1990-es kiadványát tesszük most közzé, amelyben egy viszonylag ritka történetre bukkanhatunk középtájt: egy olyanra, amelyben Mickey és Goofy felkeresik Dagobertet. A Disney-képregények olvasói ugyanis jól tudhatják, hogy a legtöbb szereplő még a skandináv vagy az amerikai sztorikban is megmarad a maga saját kis világában, a Kacsák nagyon ritkán fogadnak vendégszereplőket vagy tűnnek fel más figurák kalandjaiban. Az olaszoknál is ez a helyzet, ezért a középső sci-fi kaland már talán ezért is unikumnak számít.
De lesz itt még egy sajátságos kúra is, amely alatt a gyógyulást nem pár pirula vagy az egészséges levegő jelenti, hanem egy pénzérmékkel alaposan megtömött ágyú. És ha ez még nem lenne elég, a végén tanúi lehetünk annak, amint Kacsaháza lakossága repülő seprűkre száll, hogy így kerüljék el a vesztükre törő autóikat. Amely szinopszis már önmagában egyértelművé teszi, miért tudnak olyan jók is lenni az olasz sztorik.

Kiegészítés: Sajna egyelőre ez volt az utolsó Vidám zsebkönyv, amiből készítettünk feljavítást. A jelenleg a neten elérhető változatok túlságosan is gyengék, és kétséges, hogy használható változat születhet belőlük, ezért ha valaki tudna szkennelni nekünk belőle 300-1200 dpi-s tartományban (minél magasabb, annál jobb), az nagyon jó lenne.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta