Ki van itt?

Oldalainkat 589 vendég és 2 tag böngészi

  • feelboy76
  • human1104

street-fighter-iv-2-hirA mai frissítés, a Street Fighter IV 2. számának hírcíme a közönségessége ellenére igencsak pontos képet ad a mostani számról, ugyanis a füzet igen tetemes részét a játék főellenségének szerepét betöltő Tizenötös, vagyis a későbbi Seth eredettörténetével töltjük, amelyhez természetesen köze lesz M. Bisonnak is. Ugyanis az SFIII… nem igazán kitörő lelkesedésű fogadtatása után (egész konkrétan a sztorit nem túlzás egy egetverően béna marhaságnak neveznünk,ami azért még egy verekedős játék esetében is elég kemény dolog) a Capcom igen meglepő gyorsasággal visszatért a második rész történetvezetéséhez, és minden ennek ellentmondó látszat dacára ez a sztori kb. fél évvel játszódik a Turbo befejezése után. (Annak ellenére, hogy mindenki úgy csinál a játékban is, mintha legalábbis tíz év telt volna el azóta. Sajna a Capcom egy ideje nem igazán van a kreativitása csúcsán. Mármint úgy semennyire.)
Persze valószínűleg teljesen lényegtelen, hogy miről szól a füzet és hogy én mit írtam ide, mert úgyse olvassa el senki se, lévén, hogy egy igen átlátszó marketingfogás keretében ezt a kissé egyszerű füzetet pontosan ugyanazzal a két dologgal próbálom most eladni, amivel a cég is a játékát.

De arra az esetre, ha valaki esetleg bal oldalon is böngészi a megjelenéseket, szólok, hogy kikerült a Mortal Kombat vs. DC Universe történetét elmesélő részleg utolsó előtti fejezete is, amely a főőellenség, Dark Kahn körül forog. Ha már bunyós napot tartunk.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta