Ki van itt?

Oldalainkat 542 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!tf-v2-16-hir
 
Hónap első vasárnapja van, tehát akkor Transformers! Méghozzá a v2-es sorozat 16 száma, amiben folytatódik az Álcák bosszúja című történet szál.
 
Miután az Égfigyelőt elárulták, a felháborodott tömegek célba vették az Autobotok menedékéül szolgáló bázist, ami tökéletesen egybevágott az Álcák tervével. A Megatron technológiájával felfegyverkezett emberek tüzet nyitottak közelmúltban a feltuningol Űrdongóra - nagyon utálhatják szerencsétlent az alkotók, mert örökké őt lövik le - aki most élet-halál között lebeg. Hogy teljes legyen az öröm az Észak-Koreából hazafelé tartó Optimuszt és társait is lelőtte egy ismeretlen ellenség. Hőseink kénytelenek szembenézni a ténnyel, hogy vezéreik harcképtelenek vagy eltűntek, így Ultra Magnuszra száll a parancsnokság terhe, aki így most békefenntartóként és Autobot fővezérként is kénytelen helytállni egyszerre ami nem olyan egyszerű. És ráadásul még az Álcák halálból visszatért vezére is tiszteletét teszi az Autobotok előtt.
 
Lesz itt minden: az alkotmány - és más - lábbal tiprása, morcos robotgyűlölők, üldözés, és még Izmos is kieresztheti végre a fáradt gőzt... Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta