Ki van itt?

Oldalainkat 576 vendég és 1 tag böngészi

  • human1104

sept-v1-3-hirA heti utolsó délelőtti CO-újraközlés egy szokatlan darab. A Hét című albumsorozat harmadik elem, a Hét kalóz, valójában a világ egyik leghíresebb ifjúsági regényének, a Kincses sziget folytatása. Amivel gyakorlatilag egy dupla tisztelgést követünk el, hisz a regény írója, Stevenson első művei az Ezeregyéjszaka (szellemének) folytatásai voltak.
A történetünk jó pár évvel az a bizonyos kincskereső kaland után játszódik. A társaság szétszéledt, éli a maga nem éppen fényűző életét. Jim Hawkins is időközben felnőtt, hajókapitány lett belőle… ám az üzleti érzéke neki sem volt jobb, mint egykori bajtársainak. Így hát amikor egy titokzatos támogató lassan összeszedi az egykori expedíció összes fellelhető túlélőjét, Jim is csatlakozik hozzájuk. Eleinte még nem sejtik, ám hamar világossá válik, hogy a Kincses sziget kalandja még koránt sem ért véget…
(Amúgy a Kincses sziget mint hivatkozási alap fog még szerepelni a HZs frissítéseiben, főleg a Disney-részlegben. Szóval érdemes feleleveníteni mindenkinek a kamaszkori kalandokat a felnti link segítségével. :-) )

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta