Ki van itt?

Oldalainkat 407 vendég és 2 tag böngészi

  • feelboy76
  • human1104

indy-spear-of-destiny-1-hirSziasztok!

Mivel Eryka eltűnésével és kit pár fokozattal lejjebb kapcsolásával abszolút bizonytalanná vált a Szargasszó kalózairól szóló Indy-mini befejezése, így most időhúzásként és egyfajta kiengesztelésként belekezdünk egy már teljesen kész és csak a megjelenésére váró Indy-minibe, ami az Indiana Jones és a Végzet Lándzsája nevet viseli.
Amelyben Indy hatalmas meglepetésünkre Longinus lándzsájának nyomába ered, természetesen pár kötelezően szükséges ereklyevadász nácival versenyezve.
Ha valaki kedveli a Brit-szigeteket, onnan is a legtöbb egy főre eső vöröshajúakkal rendelkező Írországot a maga kopár, mégis hangulatos, és felettébb esős tájaival (anno a broken Sword egyik legnagyobb átverése az volt, hogy amíg Írországban jártunk, végig ragyogott a nap… ősszel… na persze), az imádni fogja ezt a sztorit, mert akármilyen hihetetlen, alapvetően az írek és a mendemondáik körül forog majd. És persze lesznek benne majd ír nácik. Igen, ezt tegyétek össze, ha tudjátok.

És mellé…
A kommentekben múlt héten megígértem, most hát kikerül az a cikk, amiben egy kicist megnézzük, mi a fene is van mostanság a DC Comicsszal. Pontosan mi az, ami miatt lassan az amerikai képregényes társadalom nagyja igen látványosan kikel ellenük. És egyben ezzel vezetem fel a jövő héten esedékes, minden eddigitől eltérő képregényes listaelemző cikkemet is.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta