Ki van itt?

Oldalainkat 298 vendég és 0 tag böngészi

groo-v4-1-hirSziasztok!

A mai délelőtti frissítésünkben megint kedvenc barbárunkhoz látogatunk el az első Dark Horse-os sorozatában. Amely egyben az első minisorozata volt, amely a megszokottaktól eltérően egy egybefüggő, négyrészes történetet mesél el. Amúgy innen fogva Groo csak ilyen négyrészeseket kapott.
A Groo v4 első száma emellett egy remek példa arra, hogy valószínűleg miért nem készül majd több honosítás a bamba barbár kalandjaiból, bármennyire is szeretné egy részem. A Dalnok miatt. Akinek a szövegét annyira nehezen tudom fordítani, hogy még ezek az ütemtelen félrímek is a négyszeresére növelték a készítés idejét.
A mostani történetünk amúgy egy olyan alapfelállással indít, amely teljesen, tökéletesen és abszolúte hihetetlennek tűnik: Groo eszessé válik benne. Egy valódi lángelmévé. Egy zsenivé. Igazi agytrösztté. Aki nemcsak, hogy nem rombol le a puszta jelenlétével mindent maga körül, de a jelek szerint a nép hősévé is vált.
Hogy ez teljességgel kizárt? Tökéletesen elképzelhetetlen? A legkevésbé sem valószínűsíthető? Igen. Mégis ennek lehetünk most tanúi, ha elolvassuk a füzetet.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta